Authentiek Japan thuis - Maori Murota

Maori Murota | 2022 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 29,95

Beschrijving

Maori Murota, auteur van dé succestitel 'Recepten uit Tokyo', leidt je 'from scratch' door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk - hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken. Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag. Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak 'agébitashi', groenten die eerst gemarineerd en vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende 'temari sushi' met diverse toppings. Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek waarin niet alleen authentieke recepten worden gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg centraal staan. 'Dōzo omeshiagarikudasai!'
Lees meer

Beschrijving

Maori Murota, auteur van dé succestitel 'Recepten uit Tokyo', leidt je 'from scratch' door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk - hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg - en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken. Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag. Serveer gemarineerde rauwe horsmakreel. Maak 'agébitashi', groenten die eerst gemarineerd en vervolgens gefrituurd worden. Trakteer je gasten op tongstrelende gerechten en spectaculair ogende 'temari sushi' met diverse toppings. Van soep, snacks, salades, hoofdgerechten, cocktails, thee en meer: met Maori Murota leer je de fijne kneepjes van de Japanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de hobbykok en liefhebber van de Japanse keuken een ideaal en fraai uitgevoerd kookboek waarin niet alleen authentieke recepten worden gedeeld, maar juist ook de basis(technieken), de kakelverse producten en goede stap-voor-stap-uitleg centraal staan. 'Dōzo omeshiagarikudasai!'

Specificaties

Door (auteur) Maori Murota
Uitgeverij Good Cook B.V.
Genre Keuken per land en streek
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 264
Verschenen op 13-04-2022
ISBN / EAN 9789461432735
Taal Nederlands
Gewicht 1270 g
Hoogte 270 mm
Breedte 213 mm
Dikte 30 mm