BBQ, the next level - Julius Jaspers
Julius Jaspers |
2023 |
Harde kaft |
Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 35,00
Beschrijving
Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.
Specificaties
Door (auteur) | Julius Jaspers |
Uitgeverij | Overamstel Uitgevers |
Genre | Eten en drinken algemeen |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 264 |
Verschenen op | 20-04-2023 |
ISBN / EAN | 9789048864614 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 1103 g |
Hoogte | 257 mm |
Breedte | 199 mm |
Dikte | 28 mm |