Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek!
Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner.
Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. De kettle-bbq, een allrounder en dé aanjager van de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar, staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof 'm af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirect garen.
Beter BBQ - Handig met de houtskool-bbq - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas |
2022 |
Harde kaft |
Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 15,99
Beschrijving
Beschrijving
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek!
Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner.
Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. De kettle-bbq, een allrounder en dé aanjager van de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar, staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof 'm af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirect garen.
Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner.
Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. De kettle-bbq, een allrounder en dé aanjager van de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar, staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof 'm af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirect garen.
Specificaties
Door (auteur) | Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas |
Uitgeverij | Park Uitgevers |
Genre | Koken en apparatuur |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 112 |
Verschenen op | 16-06-2022 |
ISBN / EAN | 9789464041545 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 344 g |
Hoogte | 200 mm |
Breedte | 148 mm |
Dikte | 17 mm |