En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden


Verschijningsdatum: 20-08-2014

Uitgave: Zachte kaft 
Pagina's: 288 
Uitgever: Spectrum
ISBN: 9789000331758
Prijs: € 16,50
Serie:

Niet op voorraad in de winkel
Niet meer leverbaar (uitverkocht of verramsjt)

Beschrijving

Hét boek voor opvoedingsvragen

Wat komt er allemaal kijken bij het opvoeden van kinderen? Wat is werkelijk belangrijk in de opvoeding en wat zijn valkuilen? En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden geeft aan de hand van voor iedereen herkenbare situaties de basisprincipes en opvoedingsregels voor de praktijk van alledag. Het behandelt opvoedingsaspecten die een gemiddeld echtpaar, met gewone kinderen, met alledaagse problemen kan tegenkomen.

Opvoedingsklassieker

En als we nou weer eens gewoon gingen opvoeden is een opvoedingsklassieker over de gedragsaspecten en opvoedingsfases in de ontwikkeling van het kind tot twaalf jaar, die na al die jaren nog steeds hoog actueel is. 

Een prettig leesbaar en helder ingedeeld boek, geschikt als handleiding of naslagwerk voor zowel ouders als professionele opvoeders

‘Dit boek mag in geen enkel gezin ontbreken!’ Het Nieuwsblad

Over de auteur

Gezinstherapeut Gitty Feddema werkte jarenlang in de jeugdhulpverlening. Zij was gastdocent aan de medische faculteit van de Universiteit van Leiden, waar zij colleges verzorgde voor schoolartsen, artsen van consultatiebureaus en gezondheidsartsen. Haar vele ervaringen inspireerden haar tot het schrijven van diverse opvoedingsboeken.

 


Detail product

Door (auteur) :Gitty Feddema
Taal : Nederlands
Gewicht : 493 gr | Hoogte : 231 mm | Breedte : 150 mm | Dikte : 27 mm
Terug naar de resultaatpagina