Je kunt je hart helen


Voel hoop en licht na rouw of verlies
Verschijningsdatum: 17-09-2018

Uitgave: Zachte kaft 
Pagina's: 200 
Uitgever: Spectrum
ISBN: 9789000366965
Prijs: € 19,99
Serie:

Niet op voorraad in de winkel
Ik bestel dit boek om af te halen in de winkelInformatie

Beschrijving

Hoop en licht na rouw en verlies.

Bestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet. Je kunt je hart helen beschrijft de emoties die zich voordoen als een relatie stukloopt, een huwelijk eindigt in een scheiding, een geliefde overlijdt, je wordt ontslagen of je je huisdier verliest. Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar de mooie momenten. Dit boek geeft je daarmee de moed om ook andere nare situaties in de toekomst het hoofd te kunnen bieden.

Door de unieke combinatie van David Kesslers ervaring in het omgaan met verdriet en de affirmaties van Louise Hay helpt dit boek je niet alleen om te gaan met verlies of rouw, maar zorgt het ervoor dat je echt je hart kunt helen.

Louise Hay is sinds haar eerste boek Je kunt je leven helen bestsellerauteur en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht. Ze is een veelgevraagd spreker en metafysisch leermeester.
David Kessler is een zeer invloedrijke deskundige en spreker op het gebied van rouwverwerking. Hij heeft hierover meerdere boeken geschreven. Kessler heeft onder anderen Elizabeth Taylor, Jamie Lee Curtis en Marianne Williamson bijgestaan in het verwerken van hun verlies.


Detail product

Door (auteur) :Louise Hay, David D. Kessler
Taal : Nederlands
Gewicht : 258 gr | Hoogte : 200 mm | Breedte : 135 mm | Dikte : 19 mm
Terug naar de resultaatpagina