Boekenweekuitgaven

 geziendefeiten  Jan Terlouw2crop natuurlijk
Boekenweekgeschenk: Gezien de feiten van Griet Op de Beeck
Gezien de feiten gaat over Olivia, een vrouw voor wie opeens alles anders wordt. Een verhaal over de kracht van spijt hebben, de gretige wil om goed te leven, de warme wurggreep van families, de angst om ruimte in te nemen, de kilte van de wereld zoals we haar kennen en het wapen dat liefde kan zijn, als ze echt is tenminste,
Het Boekenweekgeschenk krijgt u tijdens de Boekenweek cadeau bij besteding vanaf € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Op zondag 18 maart kunt u op vertoon van het Boekenweekgeschenk gratis met de trein reizen.

Boekenweekessay: Natuurlijk van Jan Terlouw
Nog altijd vindt Jan Terlouw Nederland een van de mooiste landen van de wereld. Het groen, het water, de dijken, de jagende wolken, de wisseling der seizoenen, het fascineert hem mateloos. Maar hij is ook bezorgd, want de natuur is in gevaar. De klimaatverandering is een feit. Het is niet te laat, maar het is wel de hoogste tijd voor drastische maatregelen. Natuurlijk is een ode aan de natuur en een vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor volgende generaties.
Het Boekenweekessay is vanaf 10 maart voor € 3,50 te koop.