Brood 2 - Levine van Doorne

Levine van Doorne | 2020 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 28,99

Beschrijving

'Met dit boek kan thuisgebakken brood niet mislukken.'

Brood uit eigen oven is het lekkerste wat er is. In dit boek, een gebonden heruitgave van haar tweede boek Meer brood uit eigen oven laat Levine van Doorne zien hoe je een brood kunt bakken met verschillende soorten deeg. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Levine maakt het je makkelijk.

Aan de hand van een handige omrekentabel legt ze uit hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. Natuurlijk blijft Levine haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren, en je eigen recepten kunt maken. De werkwijze wordt bij elk recept bijzonder helder uitgelegd met duidelijke schema's en stap-voor-stap foto's.

Met recepten voor stoere vloerbroden, busbroden en broodjes, buitenlandse broden als simit, ciabatta, fougasse, focaccia en natuurlijk zoete en hartige broden en broodjes voor de lekkere trek.

Levine van Doorne is bekend van de blog Uit de keuken van Levine. Ze geeft workshops en heeft een jarenlange ervaring in broodbakken. Andere titels van Levine: Brood uit eigen oven, Broodjes uit eigen oven - zoet en hartig en Sodabrood uit eigen oven (november 2020), dat ze maakte in samenwerking met Freerk Bos.

Lees meer

Beschrijving

'Met dit boek kan thuisgebakken brood niet mislukken.'

Brood uit eigen oven is het lekkerste wat er is. In dit boek, een gebonden heruitgave van haar tweede boek Meer brood uit eigen oven laat Levine van Doorne zien hoe je een brood kunt bakken met verschillende soorten deeg. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Levine maakt het je makkelijk.

Aan de hand van een handige omrekentabel legt ze uit hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. Natuurlijk blijft Levine haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren, en je eigen recepten kunt maken. De werkwijze wordt bij elk recept bijzonder helder uitgelegd met duidelijke schema's en stap-voor-stap foto's.

Met recepten voor stoere vloerbroden, busbroden en broodjes, buitenlandse broden als simit, ciabatta, fougasse, focaccia en natuurlijk zoete en hartige broden en broodjes voor de lekkere trek.

Levine van Doorne is bekend van de blog Uit de keuken van Levine. Ze geeft workshops en heeft een jarenlange ervaring in broodbakken. Andere titels van Levine: Brood uit eigen oven, Broodjes uit eigen oven - zoet en hartig en Sodabrood uit eigen oven (november 2020), dat ze maakte in samenwerking met Freerk Bos.

Specificaties

Door (auteur) Levine van Doorne
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 208
Verschenen op 12-10-2020
ISBN / EAN 9789462502727
Taal Nederlands
Gewicht 911 g
Hoogte 257 mm
Breedte 197 mm
Dikte 25 mm