Spreiding feestdagendrukte

sint afbeelding 5
Wees de sinterklaas- en kerstdrukte voor, ofwel: #winkelslimkoopoptijd!
Voor de aankomende feestdagen proberen wij de drukte te spreiden om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen en lange rijen te voorkomen. We hebben een speciale verlanglijstjesservice en extra bezorgrondes. Mocht u verlegen zitten om inspiratie, dan is er onze eindejaarsnieuwsbrief, ook dit jaar weer boordevol mooie titels.
Wilt u de winkel even helemaal voor u zelf en/of uitgebreid persoonlijk advies? Meldt u dan snel aan voor onze exclusieve advies-op-maat-dienst.

Voor Sinterklaas hebben we een speciale inpak-/bezorgservice:
*neem onze sint-flyer mee uit de winkel, vul die rustig thuis in en lever ‘m weer in aan de toonbank;
* u kunt ook hier de sinterklaasverlanglijst openen, invullen en verzenden.
* wij ontvangen de sinterklaasverlanglijstjes graag uiterlijk 25 november, zodat wij de bestelling tijdig kunnen verwerken.
* uw boeken worden mooi verpakt en voorzien van de juiste naamsticker bij u thuisbezorgd op 2, 3 of 4 december, tussen 18.00 en 20.00 uur. U ontvangt per e-mail een bevestiging van het bezorgmoment.
U kunt uw bestelling uiteraard ook afhalen in de winkel. U krijgt dan bericht zodra de bestelling compleet is.
Wilt u graag uitgebreid persoonlijk advies en/of even rustig kunnen winkelen? Op woensdag 18 en woensdag 25 november van 18.30 tot 20.00 uur kunt u winkelen op afspraak. Meld u daarvoor aan via info@linnaeusboekhandel.nl, 020-4687192 of in de winkel. Wees er snel bij, want vol is vol!

In de aanloop naar Kerstmis hebben we dezelfde opzet:
* neem de kerst-flyer mee uit de winkel en vul die thuis in;
* u kunt ook hier de kerstverlanglijst openen, invullen en verzenden.
* lever uw verlanglijst uiterlijk 16 december bij ons aan.
* uw boeken worden mooi verpakt en voorzien van de juiste naamsticker bij u thuisbezorgd op 21, 22 of 23 december, tussen 18.00 en 20.00 uur. U ontvangt per e-mail een bevestiging van het bezorgmoment.
De speciale openingstijden voor persoonlijk advies zijn op donderdag 17 en maandag 21 december van 18.30 tot 20.00 uur.

Los van deze feestdagenperiode geldt nog steeds: wilt of kunt u de deur niet uit, dan bezorgen wij ook aan huis. Bel of mail ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Arreslee-jpg