Fermenteren - Adam Elabd

Adam Elabd | 2016 | Zachte kaft | Nederlands
Tijdelijk niet leverbaar
Op voorraad in de winkel
€ 26,99

Beschrijving

Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto’s voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.

Specificaties

Door (auteur) Adam Elabd
Vertaald door Jacques Meerman
Uitgeverij VBK Media
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 224
Verschenen op 28-06-2016
ISBN / EAN 9789021562704
Taal Nederlands
Gewicht 649 g
Hoogte 233 mm
Breedte 196 mm
Dikte 19 mm