Fermenteren - Adam Elabd
Adam Elabd |
2016 |
Zachte kaft |
Nederlands
Tijdelijk niet leverbaar
Op voorraad in de winkel
€ 26,99
Beschrijving
Fermenteren is het complete handboek van Adam Elabd, waarin hij al zijn kennis over de vele mogelijkheden die fermenteren biedt. Van de theorie en verschillende fermentatietechnieken tot recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Fermenteren biedt stap-voor-stapinstructies met foto’s voor meer dan 80 recepten waarmee je je eigen yoghurt, azijn, chutney, zuurdesembrood en ingelegde groente en fruit kunt maken. Inclusief een handig overzicht van alle benodigdheden en hoe je kunt checken of het fermentatieproces goed verloopt of misschien wel tot bederving heeft geleid.
Specificaties
Door (auteur) | Adam Elabd |
Vertaald door | Jacques Meerman |
Uitgeverij | VBK Media |
Genre | Eten en drinken algemeen |
Uitgave | Zachte kaft |
Aantal pagina's | 224 |
Verschenen op | 28-06-2016 |
ISBN / EAN | 9789021562704 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 649 g |
Hoogte | 233 mm |
Breedte | 196 mm |
Dikte | 19 mm |