Het ultieme hamburgerboek - Julius Jaspers
Julius Jaspers |
2021 |
Harde kaft |
Nederlands
Uitverkocht – niet meer leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 16,99
Beschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.
Specificaties
Door (auteur) | Julius Jaspers |
Uitgeverij | Overamstel Uitgevers |
Genre | Eten en drinken algemeen |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 256 |
Verschenen op | 09-04-2021 |
ISBN / EAN | 9789048861200 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 891 g |
Hoogte | 248 mm |
Breedte | 175 mm |
Dikte | 27 mm |