Het ultieme hamburgerboek - Julius Jaspers

Julius Jaspers | 2021 | Harde kaft | Nederlands
Uitverkocht – niet meer leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 16,99

Beschrijving

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.

Specificaties

Door (auteur) Julius Jaspers
Uitgeverij Overamstel Uitgevers
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 256
Verschenen op 09-04-2021
ISBN / EAN 9789048861200
Taal Nederlands
Gewicht 891 g
Hoogte 248 mm
Breedte 175 mm
Dikte 27 mm