Karsu's Kitchen - Karsu

Karsu | 2023 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 34,99

Beschrijving

In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.

Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

Ontdek in dit bestverkochte kookboek van 2023 het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.

De gerechten zou je direct van de pagina’s willen opscheppen, zo smakelijk zijn ze in beeld gebracht”. – NRC

Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen


“Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen

“De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk

Over Karsu
Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek.

Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen.

Lees meer

Beschrijving

In Karsu’s Kitchen, haar eerste kookboek, deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de rijke Turkse keuken. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden: iedereen kan Turks koken met Karsu.

Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis van Istanbul naar Hatay en prachtige fotografie van topfoodfotograaf Remko Kraaijeveld en Elvan Ünlü.

Ontdek in dit bestverkochte kookboek van 2023 het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook Karsu’s family favorites.

De gerechten zou je direct van de pagina’s willen opscheppen, zo smakelijk zijn ze in beeld gebracht”. – NRC

Al jaren ben ik fan van de Turkse keuken. Eindelijk is er iemand die de vertaalslag maakt zoals ik die het makkelijkste kan verteren. Karsu’s enthousiasme, authenticiteit en kookkunsten zijn aanstekelijk.” – Miljuschka Witzenhausen


“Karsu’s gerechten zijn zoals zij zelf is, praat, zingt en beweegt: bubbly, fantasierijk, comforting, mooi, vol passie en het smaakt vooral naar méér!” – Chantal Janzen

“De Sophia Loren van Turkije heeft eindelijk haar eigen kookboek! Mij zie je komende weken even op pagina sarmiçi, tepsi kebabi en çökelek, want stiekem vind ik de echte Turkse keuken één van de lekkerste ter wereld.” – Joris Bijdendijk

Over Karsu
Karsu heeft naast koken, nog een andere passie: muziek produceren. Ze is zangeres, pianiste, componiste en presentatrice en trad op in meer dan 20 landen, van het Concertgebouw tot Carnegie Hall en staat voor uitverkochte stadions in Turkije. Met haar deelname aan De Beste Zangers veroverde ze de harten van het grote Nederlandse publiek.

Daarnaast heeft ze al enkele jaren haar eigen kookprogramma op 24Kitchen.

Specificaties

Door (auteur) Karsu
Uitgeverij VBK Media
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 240
Verschenen op 07-03-2023
ISBN / EAN 9789021593555
Taal Nederlands
Gewicht 1324 g
Hoogte 268 mm
Breedte 208 mm
Dikte 28 mm