Linnaeus en Bookaroo

Het is u wellicht niet ontgaan: sinds vorige week is de boeken-bestelsite Bookaroo in de lucht. Het idee achter Bookaroo lijkt simpel. U plaatst een zoekopdracht voor een boek, vervolgens kijken alle aangesloten boekhandels, al dan niet in de buurt, of ze de titel in huis hebben. Zij sturen het dan eigenhandig naar u toe. We krijgen met enige regelmaat de vraag of Linnaeus bij Bookaroo is aangesloten. Dat zijn we niet.

De nadelen voor een boekhandel als de onze, maar ook voor u als Linnaeusklant, zijn groter dan de voordelen. Voornamelijk omdat wij al een goed werkende webwinkel hebben: daarop kunt u onmiddellijk zien wat er op voorraad is, zodat u het boek dat u zoekt kan reserveren of laten bezorgen. Dit thuisbezorgen is gratis en kan in veruit de meeste gevallen de volgende dag plaatsvinden.

We houden de ontwikkelingen natuurlijk wel scherp in de gaten. Zodra Bookaroo of een soortgelijk initiatief u als klant wel voordelen biedt, sluiten we ons graag aan. Tot die tijd: welkom op onze bestelsite, en welkom in de winkel!
Linnaeus 1