Sausbijbel - Julius Jaspers
Julius Jaspers |
Kookbijbels |
2021 |
Harde kaft |
Nederlands
Leverbaar
Op voorraad in de winkel
€ 33,99
Beschrijving
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Specificaties
Door (auteur) | Julius Jaspers |
Uitgeverij | Overamstel Uitgevers |
Genre | Eten en drinken algemeen |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 488 |
Verschenen op | 12-10-2021 |
ISBN / EAN | 9789048859696 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 1230 g |
Hoogte | 218 mm |
Breedte | 165 mm |
Dikte | 46 mm |