Zes seizoenen graan - Joshua McFadden

Joshua McFadden | 2022 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 39,99

Beschrijving

‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ Nigella Lawson

Ontdek hoe heerlijk granen zijn!

Met Zes seizoenen graan zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller Zes seizoenen, dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.

Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.

Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta’s, pizza’s, bowls, brood en zelfs desserts.

‘Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.’ Nigella Lawson

Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

Lees meer

Beschrijving

‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ Nigella Lawson

Ontdek hoe heerlijk granen zijn!

Met Zes seizoenen graan zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller Zes seizoenen, dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.

Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.

Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta’s, pizza’s, bowls, brood en zelfs desserts.

‘Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.’ Nigella Lawson

Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

Specificaties

Door (auteur) Joshua McFadden
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Genre Basis kookboeken
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 368
Verschenen op 14-10-2022
ISBN / EAN 9789000383740
Taal Nederlands
Gewicht 1558 g
Hoogte 265 mm
Breedte 198 mm
Dikte 38 mm