Airfryer kookboek - Peter Friehling

Peter Friehling | 2024 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Op voorraad in de winkel
€ 19,95

Beschrijving

Haal meer uit de airfryer: beyond bitterballen en patat Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd − en dus energiebesparend − van alles kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten. Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek tientallen recepten waarmee je aan de slag kan. Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden- Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers. Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of paddenstoelentoast tot en met nagerechten als rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets niet ontbreken.
Lees meer

Beschrijving

Haal meer uit de airfryer: beyond bitterballen en patat Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd − en dus energiebesparend − van alles kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten. Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek tientallen recepten waarmee je aan de slag kan. Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden- Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers. Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of paddenstoelentoast tot en met nagerechten als rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets niet ontbreken.

Specificaties

Door (auteur) Peter Friehling
Uitgeverij Good Cook B.V.
Genre Koken en apparatuur
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 144
Verschenen op 15-01-2024
ISBN / EAN 9789461433060
Taal Nederlands
Gewicht 677 g
Hoogte 268 mm
Breedte 199 mm
Dikte 22 mm