Bier in de keuken - Melissa Cole

Melissa Cole | 2019 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 29,99

Beschrijving

Een gouden combinatie: bier ín en bíj je eten.

Bier is ontzettend populair! Het schap in de supermarkt is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook in restaurants wordt de bierkaart steeds uitgebreider en is het op veel plaatsen volledig geaccepteerd om bier in plaats van wijn bij je maaltijd te bestellen. In Bier in de keuken combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en zalig voedsel. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: hoe voeg je bier toe aan je gerecht? En welk bier smaakt vervolgens het lekkerste bij je culinaire creatie? Melissa beschrijft het verhaal achter de combinatie bier en eten. Hoe combineer je eten en bier het beste? Welke items zijn handig in je voorraadkast? En dan snel over naar de praktijk: in de hoofdstukken So simple, Some effort, Show off en Say Cheese! geeft zij verrassende veelzijdige recepten, leuke weetjes en informatie over de te gebruiken biersoorten (altijd meerdere opties mogelijk).Van stoofpotjes tot chocoladetoetjes (met kriekbier!), van appelkruimeltaart tot pasta met krab en garnalen, van kebab tot asperges met luchtige hollandaisesaus. En daarbij besteed ze extra veel aandacht aan recepten met Nederlandse en Belgische bieren.

Melissa Cole is een prijswinnende, toonaangevende beer en food-expert in het Verenigd Koninkrijk. Als zij geen bierwedstrijden jureert in Rio of in Amsterdam, brouwt zij bieren met gerespecteerde brouwers zoals Odell en Thornbridge. Ze is veelgevraagd adviseur bij restaurants met een bierkaart.

Lees meer

Beschrijving

Een gouden combinatie: bier ín en bíj je eten.

Bier is ontzettend populair! Het schap in de supermarkt is de laatste jaren enorm gegroeid. Ook in restaurants wordt de bierkaart steeds uitgebreider en is het op veel plaatsen volledig geaccepteerd om bier in plaats van wijn bij je maaltijd te bestellen. In Bier in de keuken combineert bierexpert Melissa Cole twee van haar passies: heerlijke brouwsels en zalig voedsel. Aan de hand van 70 recepten gidst zij de lezer door de wereld van koken met bier: hoe voeg je bier toe aan je gerecht? En welk bier smaakt vervolgens het lekkerste bij je culinaire creatie? Melissa beschrijft het verhaal achter de combinatie bier en eten. Hoe combineer je eten en bier het beste? Welke items zijn handig in je voorraadkast? En dan snel over naar de praktijk: in de hoofdstukken So simple, Some effort, Show off en Say Cheese! geeft zij verrassende veelzijdige recepten, leuke weetjes en informatie over de te gebruiken biersoorten (altijd meerdere opties mogelijk).Van stoofpotjes tot chocoladetoetjes (met kriekbier!), van appelkruimeltaart tot pasta met krab en garnalen, van kebab tot asperges met luchtige hollandaisesaus. En daarbij besteed ze extra veel aandacht aan recepten met Nederlandse en Belgische bieren.

Melissa Cole is een prijswinnende, toonaangevende beer en food-expert in het Verenigd Koninkrijk. Als zij geen bierwedstrijden jureert in Rio of in Amsterdam, brouwt zij bieren met gerespecteerde brouwers zoals Odell en Thornbridge. Ze is veelgevraagd adviseur bij restaurants met een bierkaart.

Specificaties

Door (auteur) Melissa Cole
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Genre Bier
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 224
Verschenen op 16-05-2019
ISBN / EAN 9789000366569
Taal Nederlands
Gewicht 970 g
Hoogte 256 mm
Breedte 198 mm
Dikte 27 mm