Bijdendijk - Joris Bijdendijk

Joris Bijdendijk | 2019 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 28,99

Beschrijving

Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.

‘Een zege voor de Nederlandse keuken, trots op hoe hij zich heeft ontwikkeld.’ – Ron Blaauw

‘Joris en zijn gepassioneerde jonge team benaderen eten op een unieke wijze, en brengen hun regio tot een heel nieuw niveau.’ – Virgillio Martínez

‘Joris is een van de grote talenten die in Le Jardin des Sens voorbij is gekomen: creatief en technisch vaardig. Inmiddels wordt hij als een van de beste chefs van Europa gezien.’ – Jacques en Laurent Pourcel

'Een vastbesloten, gefocuste en dynamische jonge chef, die nooit zijn Nederlandse achtergrond vergeet. Hij en zijn droomteam zijn op weg naar de internationale top. Met zijn passie voor het milieu heeft hij een uitmuntende, eigentijdse cuisine ontwikkeld.' – André Chiang
Lees meer

Beschrijving

Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.

‘Een zege voor de Nederlandse keuken, trots op hoe hij zich heeft ontwikkeld.’ – Ron Blaauw

‘Joris en zijn gepassioneerde jonge team benaderen eten op een unieke wijze, en brengen hun regio tot een heel nieuw niveau.’ – Virgillio Martínez

‘Joris is een van de grote talenten die in Le Jardin des Sens voorbij is gekomen: creatief en technisch vaardig. Inmiddels wordt hij als een van de beste chefs van Europa gezien.’ – Jacques en Laurent Pourcel

'Een vastbesloten, gefocuste en dynamische jonge chef, die nooit zijn Nederlandse achtergrond vergeet. Hij en zijn droomteam zijn op weg naar de internationale top. Met zijn passie voor het milieu heeft hij een uitmuntende, eigentijdse cuisine ontwikkeld.' – André Chiang

Specificaties

Door (auteur) Joris Bijdendijk
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 400
Verschenen op 26-09-2019
ISBN / EAN 9789038807911
Taal Nederlands
Gewicht 1619 g
Hoogte 286 mm
Breedte 211 mm
Dikte 25 mm