Vallen is als vliegen


Verschijningsdatum: 19-03-2019
Auteur:

Manon Uphoff


Uitgave: Zachte kaft 
Pagina's: 192 
Uitgever: Querido
ISBN: 9789021408026
Prijs: € 19,99
Serie:

Op voorraad in de winkel
Ik reserveer dit boek om af te halen in de winkel

Beschrijving

Wanneer haar zestien jaar oudere zus, uitgehongerd en uitgedroogd, van de trap valt en sterft, doet dat als een vonk de woede van de schrijfster ontbranden. De dood van Henne Vuur, ooit haar 'schaduwmoeder', dwingt haar een gruwelijk en angstwekkend verleden onder ogen te zien.
Als een aanklager en chroniqueur tekent ze dat verleden op in een boek vol verhalen: over vader Holbein, die ontwerper, tovenaar, wetenschapper, gesjeesd seminarist en god was van een persoonlijke, labyrintische wereld; over Libby en Toddiewoddie, haar andere zussen, met wie ze als heksen wraak kan nemen in hun eigen Walpurgisnacht en kan lachen tot de verlossing volgt; over hun leven vol verpletterende indrukken, lichamelijke onbegrensdheid, misbruik, geweld, schoonheid en pijn.

Vallen is als vliegen is een in de werkelijkheid gewortelde roman over het almaar groter wordende, pijnlijke verleden. Als geen ander weet Manon Uphoff de zoektocht naar liefde, naar een identiteit, hard en tegelijk poëtisch, met kracht en met humor neer te zetten.

Detail product

Door (auteur) :Manon Uphoff
Taal : Nederlands
Gewicht : 267 gr | Hoogte : 215 mm | Breedte : 135 mm | Dikte : 17 mm
Terug naar de resultaatpagina