Het Oog van de Dageraad


Verschijningsdatum: 19-11-2019

Uitgave: Zachte kaft 
Pagina's: 272 
Uitgever: Leopold
ISBN: 9789025878078
Prijs: € 16,99
Serie:

Niet op voorraad in de winkel
Ik bestel dit boek om af te halen in de winkelInformatie

Beschrijving

Een driehoekige vin sneed door het water, op slechts een paar meter afstand. En nog een. En nog een. Elvis hapte naar adem. Het schip was omringd door haaien.

Elvis moet met een groep jongeren die een misstap hebben begaan vier maanden zeilen om zijn leven te beteren. Na een heftige storm legt het schip aan bij een klein eiland in de Caribische Zee.
Tijdens een tocht door de jungle ontdekt Elvis een beeld met daarin het oog van Egouma, een god die beslist over gezondheid en ziekte. De gids vertelt dat de god mensen kan genezen, maar wie hem boos maakt, zal onheil over zichzelf en anderen afroepen. Bijgeloof, denkt Elvis. Maar stel dat het wél werkt, en hij alles goed kan maken?
Hij neemt een beslissing. Met verwoestende gevolgen?

De pers over Dertiendagh:
'Een inventieve historische roman die doet denken aan boeken als Kruistocht in spijkerbroek en De Zevensprong ? Het vertelplezier spat ervan af.'
? Jaap Friso op Jaapleest.nl

'Bruns en Postema weten precies hoe je een spannend verhaal moet neerzetten? Dertiendagh leest als een Nederlandse Indiana Jones, met valhekken, schattenjagers, boobytraps en razend spannende achtervolgingen.'
? Fantasywereld ? ? ? ?

Detail product

Door (auteur) :Maria Postema, Maarten Bruns
GeÏllustreerd door :John Rabou
Taal : Nederlands
Gewicht : 465 gr | Hoogte : 230 mm | Breedte : 150 mm | Dikte : 26 mm
Terug naar de resultaatpagina