De vegan slager - Zacchary Bird

Zacchary Bird | 2022 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 32,50

Beschrijving

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De schappen van de supermarkten liggen vol met vegan schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer. Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen. Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige vleesvervangers het beste werken - van aubergines, paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten, bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba. Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart of bananenbloesem. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen borrelplanken met charcuterie of probeer jerky, vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten als tuna melt tot en met rundergebraad als klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding die De vegan slager je biedt, heb je veel meer keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het aanbod uit de supermarkt.
Lees meer

Beschrijving

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De schappen van de supermarkten liggen vol met vegan schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer. Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen. Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige vleesvervangers het beste werken - van aubergines, paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten, bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba. Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart of bananenbloesem. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen borrelplanken met charcuterie of probeer jerky, vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten als tuna melt tot en met rundergebraad als klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding die De vegan slager je biedt, heb je veel meer keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het aanbod uit de supermarkt.

Specificaties

Door (auteur) Zacchary Bird
Uitgeverij Good Cook B.V.
Genre Basis kookboeken
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 304
Verschenen op 01-09-2022
ISBN / EAN 9789461432834
Taal Nederlands
Gewicht 1105 g
Hoogte 249 mm
Breedte 199 mm
Dikte 29 mm