De vegarevolutie - Lisa Steltenpool

Lisa Steltenpool | 2019 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 17,50

Beschrijving

Door voedselschandalen en overbevolking wordt de noodzaak om anders te gaan eten steeds belangrijker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een duurzamer alternatief: puur plantaardige voeding. Als alle Nederlanders één dag per week geen dierlijke producten eten, zijn in één klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen voor huishoudens gehaald. Maar hoe doe je dat, een dagje zonder vlees en zuivel, zonder in te leveren op smaak? Door de vega-uitdaging aan te gaan!

De vegarevolutie is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid. De vegarevolutie neemt je mee in de heerlijke wereld van het veganisme en bewijst dat eerlijk en duurzaam eten zowel gezond als lekker is. Het werd uitgeroepen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek van 2014 en won een Vegan Award.

Lisa Steltenpool (1992) is voedingsdeskundige en diëtist. Ze runt haar eigen diëtistenpraktijk en is gespecialiseerd in vegetarische en veganistische voeding. In 2016 verscheen haar nieuwe boek, kickstart.
Veerle Vrindts (1987) is psychologe en Pablo Moleman (1988) is milieuwetenschapper. Samen richtten zij Stichting Viva Las Vega’s op, om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen.

‘In dit prachtige boek toont Steltenpool aan dat vegetarisme niet vervelend of saai is, maar verrassend en vooral ook lekker.’
Paul Cliteur, filosoof

‘Heerlijk om steeds opnieuw geïnspireerd te worden door creatievelingen zoals Lisa Steltenpool. De vegarevolutie is een feestje.’
Suzanne Bosman, radio- en tv-presentator
Lees meer

Beschrijving

Door voedselschandalen en overbevolking wordt de noodzaak om anders te gaan eten steeds belangrijker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een duurzamer alternatief: puur plantaardige voeding. Als alle Nederlanders één dag per week geen dierlijke producten eten, zijn in één klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen voor huishoudens gehaald. Maar hoe doe je dat, een dagje zonder vlees en zuivel, zonder in te leveren op smaak? Door de vega-uitdaging aan te gaan!

De vegarevolutie is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid. De vegarevolutie neemt je mee in de heerlijke wereld van het veganisme en bewijst dat eerlijk en duurzaam eten zowel gezond als lekker is. Het werd uitgeroepen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek van 2014 en won een Vegan Award.

Lisa Steltenpool (1992) is voedingsdeskundige en diëtist. Ze runt haar eigen diëtistenpraktijk en is gespecialiseerd in vegetarische en veganistische voeding. In 2016 verscheen haar nieuwe boek, kickstart.
Veerle Vrindts (1987) is psychologe en Pablo Moleman (1988) is milieuwetenschapper. Samen richtten zij Stichting Viva Las Vega’s op, om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen.

‘In dit prachtige boek toont Steltenpool aan dat vegetarisme niet vervelend of saai is, maar verrassend en vooral ook lekker.’
Paul Cliteur, filosoof

‘Heerlijk om steeds opnieuw geïnspireerd te worden door creatievelingen zoals Lisa Steltenpool. De vegarevolutie is een feestje.’
Suzanne Bosman, radio- en tv-presentator

Specificaties

Door (auteur) Lisa Steltenpool
Uitgeverij Prometheus, Uitgeverij
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 208
Verschenen op 30-01-2019
ISBN / EAN 9789035145238
Taal Nederlands
Gewicht 522 g
Hoogte 240 mm
Breedte 170 mm
Dikte 16 mm