e-book
Eten op zijn Vlaams

Eten op zijn Vlaams - Louis Paul Boon

Louis Paul Boon | 2015 | E-book | Nederlands
Leverbaar

Let op Het is technisch niet mogelijk om een e-book te retourneren. Om die reden kunnen wij geen geld retour geven, tenzij het bestand aantoonbaar beschadigd is.

€ 12,99

Beschrijving

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken ‘Mijn lievelingsboek van Boon. Lees Eten op zijn Vlaams, en je hebt die hele Ottolenghi nergens meer voor nodig.’ – Sylvia Witteman in de Volkskrant ‘Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty’s minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwart kilo echte boter van de boer. Boon-appetit!’ Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in ’t groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool, tatjespap en patatterkoek en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, vol aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft. Met inleiding en receptuur van Herman Chevrolet en Els Versnick, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon. ‘Niet lezen tijdens het bereiden van de maaltijd. Aanbrandingsgevaar.’ – Leidsch Dagblad
Lees meer

Beschrijving

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken ‘Mijn lievelingsboek van Boon. Lees Eten op zijn Vlaams, en je hebt die hele Ottolenghi nergens meer voor nodig.’ – Sylvia Witteman in de Volkskrant ‘Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty’s minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwart kilo echte boter van de boer. Boon-appetit!’ Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in ’t groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool, tatjespap en patatterkoek en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, vol aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft. Met inleiding en receptuur van Herman Chevrolet en Els Versnick, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon. ‘Niet lezen tijdens het bereiden van de maaltijd. Aanbrandingsgevaar.’ – Leidsch Dagblad

Specificaties

Door (auteur) Louis Paul Boon
Uitgeverij Singel Uitgeverijen
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave E-book
Aantal pagina's 1139
Verschenen op 13-10-2015
ISBN / EAN 9789029504898
Taal Nederlands