Eten uit de natuur - Michiel Bussink

Michiel Bussink | Ontdek snel | 2014 | Zachte kaft | Nederlands
Uitverkocht – niet meer leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 14,95

Beschrijving

Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker. Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit boek je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten. Michiel Bussink houdt zich volop bezig met de eetbare natuur: hij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen waaronder Jamie Magazine en geeft er lezingen en workshops over. 'Eten uit de natuur is heel handzaam en toegankelijk geschreven. Goede eenvoudige recepten. Een aanrader. Wildplukken is niet moeilijk, maar wel lekker!' - Tanja van den Berge van De Keuken van Bergen
Lees meer

Beschrijving

Steeds meer mensen staan stil bij wat ze eten. Te veel zout, te veel suiker, E-nummers, hormonen, bestrijdingsmiddelen: niet al het voedsel uit de supermarkt is gezond. Eten uit de natuur is wel gezond en bovendien gratis en erg lekker. Ontdek snel met dit kookboek hoe gezond, lekker en voedzaam de natuur kan zijn. Vind lekkere bladplanten, bloemen, bessen, noten en paddestoelen. Welke veelvoorkomende planten kun je eten, waar vind je ze, wanneer oogst je en hoe maak je ze klaar? Wat is er zo gezond aan deze producten? Welke planten en paddestoelen moet je juist laten staan? Eten uit de natuur geeft antwoord op die vragen. Zet met dit boek je eerste schreden op het pad van de eetbare natuur dankzij de duidelijke uitleg en de lekkere recepten. Michiel Bussink houdt zich volop bezig met de eetbare natuur: hij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen waaronder Jamie Magazine en geeft er lezingen en workshops over. 'Eten uit de natuur is heel handzaam en toegankelijk geschreven. Goede eenvoudige recepten. Een aanrader. Wildplukken is niet moeilijk, maar wel lekker!' - Tanja van den Berge van De Keuken van Bergen

Specificaties

Door (auteur) Michiel Bussink
Uitgeverij Duuren Media, Van
Genre Basis kookboeken
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 94
Verschenen op 16-01-2014
ISBN / EAN 9789059407114
Taal Nederlands
Gewicht 131 g
Hoogte 200 mm
Breedte 125 mm
Dikte 7 mm