Het ultieme pastaboek - Jeni Wright
Jeni Wright |
2023 |
Zachte kaft |
Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 15,00
Beschrijving
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore
Specificaties
Door (auteur) | Jeni Wright |
Uitgeverij | Veltman Uitgevers B.V. |
Genre | Keuken per land en streek |
Uitgave | Zachte kaft |
Aantal pagina's | 256 |
Verschenen op | 10-02-2023 |
ISBN / EAN | 9789048320738 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 1076 g |
Hoogte | 282 mm |
Breedte | 218 mm |
Dikte | 16 mm |