Het ultieme pastaboek - Jeni Wright

Jeni Wright | 2023 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 15,00

Beschrijving

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore

Specificaties

Door (auteur) Jeni Wright
Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V.
Genre Keuken per land en streek
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 256
Verschenen op 10-02-2023
ISBN / EAN 9789048320738
Taal Nederlands
Gewicht 1076 g
Hoogte 282 mm
Breedte 218 mm
Dikte 16 mm