Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad!
Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte producten! Ingelegde komkommer, gefermenteerde kool en kimchi, perziken met rozemarijn en gedroogde appelringen uit de eigen keuken zijn nergens mee te vergelijken en goed voor de gezondheid.
Alles om mee te beginnen...
... basiskennis over inleggen, inmaken, fermenteren en drogen, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast nuttige tips en keukentrucs en een overzichtelijke seizoenkalender.
Inmaken & fermenteren - Petra Casparek
Petra Casparek |
2017 |
Harde kaft |
Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 22,95
Beschrijving
Specificaties
Door (auteur) | Petra Casparek |
Vertaald door | Yvonne van 't Hul-Aalders |
Uitgeverij | Centrale Uitgeverij Deltas |
Genre | Inmaken, conserveren |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 128 |
Verschenen op | 25-10-2017 |
ISBN / EAN | 9789044749212 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 555 g |
Hoogte | 219 mm |
Breedte | 180 mm |
Dikte | 17 mm |