Master the originals - Jeroen van Oijen

Jeroen van Oijen | Chef on a Mission | 2023 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Op voorraad in de winkel
€ 39,99

Beschrijving

Ik ben Jeroen van Oijen, chef on a mission. Mijn doel: gepassioneerde hobbykoks laten groeien tot het niveau van een semiprofessionele chef. Mijn tools: de 100 bekendste gerechten ter wereld. Hoezo? In deze klassiekers zitten alle technieken verscholen die essentieel zijn in de keuken. Ik reis de wereld af om in de leer te gaan bij de mensen die deze gerechten niet een paar keer, maar duizenden keren hebben gemaakt. Die kennis vertaal ik in ultieme masterclasses waarmee jij thuis aan de slag kunt zodat je de sterren van de hemel gaat koken. Van snijtechniek tot het herkennen van de perfecte cuisson, van zorgvuldige mise en place tot het kiezen van de juiste ingrediënten. Als chef on a mission vertel ik de verhalen over deze gerechten terwijl ik je leer het maximale uit jouw keuken-skills te halen. Join the club om alle gerechten en daarmee alle technieken onder de knie te krijgen!

“De essentie van echt goed koken zit verscholen in de 100 gerechten waar we allemaal zo van houden. Ik ga ervoor zorgen dat jij ze stuk voor stuk gaat masteren”

Wat het jou oplevert?

• Je verdiept je culinaire inzicht en breidt je repertoire uit. • Je krijgt meer zelfvertrouwen in je skills door inzicht in het proces van koken • Je gevoel voor timing en planning in de keuken wordt beter. • Je leert de belangrijkste kooktechnieken beter beheersen. • Je hebt een gedegen basis voor de juiste vragen bij de speciaalzaken (slager, groenteman, visboer, groothandel). • Je vergroot je materiaalkennis, maakt kennis met culinaire gadgets en leert slimme kitchen hacks. • JE WORDT DE BESTE HOBBYKOK UIT JE OMGEVING!
Lees meer

Beschrijving

Ik ben Jeroen van Oijen, chef on a mission. Mijn doel: gepassioneerde hobbykoks laten groeien tot het niveau van een semiprofessionele chef. Mijn tools: de 100 bekendste gerechten ter wereld. Hoezo? In deze klassiekers zitten alle technieken verscholen die essentieel zijn in de keuken. Ik reis de wereld af om in de leer te gaan bij de mensen die deze gerechten niet een paar keer, maar duizenden keren hebben gemaakt. Die kennis vertaal ik in ultieme masterclasses waarmee jij thuis aan de slag kunt zodat je de sterren van de hemel gaat koken. Van snijtechniek tot het herkennen van de perfecte cuisson, van zorgvuldige mise en place tot het kiezen van de juiste ingrediënten. Als chef on a mission vertel ik de verhalen over deze gerechten terwijl ik je leer het maximale uit jouw keuken-skills te halen. Join the club om alle gerechten en daarmee alle technieken onder de knie te krijgen!

“De essentie van echt goed koken zit verscholen in de 100 gerechten waar we allemaal zo van houden. Ik ga ervoor zorgen dat jij ze stuk voor stuk gaat masteren”

Wat het jou oplevert?

• Je verdiept je culinaire inzicht en breidt je repertoire uit. • Je krijgt meer zelfvertrouwen in je skills door inzicht in het proces van koken • Je gevoel voor timing en planning in de keuken wordt beter. • Je leert de belangrijkste kooktechnieken beter beheersen. • Je hebt een gedegen basis voor de juiste vragen bij de speciaalzaken (slager, groenteman, visboer, groothandel). • Je vergroot je materiaalkennis, maakt kennis met culinaire gadgets en leert slimme kitchen hacks. • JE WORDT DE BESTE HOBBYKOK UIT JE OMGEVING!

Specificaties

Door (auteur) Jeroen van Oijen
Uitgeverij NBC - Chef on a mission
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 320
Verschenen op 17-10-2023
ISBN / EAN 9789083342108
Taal Nederlands
Gewicht 1200 g
Hoogte 252 mm
Breedte 197 mm
Dikte 29 mm