Meesterbakkers - Zineb El Moudden, Jan Spannenberg, Amel Van Citteren-Bettefal

Zineb El Moudden, Jan Spannenberg, Amel Van Citteren-Bettefal | 2024 | Harde kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 25,99

Beschrijving

Meesterbakkers  Van saffraan tot speculaaskruiden

Wat ontzettend leuk dat jij nu het allereerste bakboek van de 'Meesterbakkers' in handen hebt De titel is een knipoog naar de drie geweldige bakkers, Jan, Zineb en Amel, die als trio schitterden in de finale van Heel Holland Bakt. Stuk voor stuk mochten zij het 'meesterbakker'-speldje op hun schort dragen, met liefde uitgereikt door Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Vol trots presenteren deze Meesterbakkers nu dit boek, waarin niet alleen individuele bakgerechten schitteren, maar waarin ze ook hun krachten bundelen. Ze nemen je opnieuw mee naar de keuken om de diverse smaken uit hun landen te laten samensmelten tot nieuwe, gezamenlijke bakgerechten.

De ondertitel van dit boek, "Van saffraan tot speculaaskruiden", vat perfect samen wat je kunt verwachten: een feestje van verrassende smaaksensaties, waarbij je de typerende specerijen van Marokko, Algerije en Nederland kunt ontdekken en proeven.

Kortom, laat je inspireren door de creativiteit en heerlijke smaken van de Meesterbakkers!

Lees meer

Beschrijving

Meesterbakkers  Van saffraan tot speculaaskruiden

Wat ontzettend leuk dat jij nu het allereerste bakboek van de 'Meesterbakkers' in handen hebt De titel is een knipoog naar de drie geweldige bakkers, Jan, Zineb en Amel, die als trio schitterden in de finale van Heel Holland Bakt. Stuk voor stuk mochten zij het 'meesterbakker'-speldje op hun schort dragen, met liefde uitgereikt door Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Vol trots presenteren deze Meesterbakkers nu dit boek, waarin niet alleen individuele bakgerechten schitteren, maar waarin ze ook hun krachten bundelen. Ze nemen je opnieuw mee naar de keuken om de diverse smaken uit hun landen te laten samensmelten tot nieuwe, gezamenlijke bakgerechten.

De ondertitel van dit boek, "Van saffraan tot speculaaskruiden", vat perfect samen wat je kunt verwachten: een feestje van verrassende smaaksensaties, waarbij je de typerende specerijen van Marokko, Algerije en Nederland kunt ontdekken en proeven.

Kortom, laat je inspireren door de creativiteit en heerlijke smaken van de Meesterbakkers!

Specificaties

Door (auteur) Zineb El Moudden, Jan Spannenberg, Amel Van Citteren-Bettefal
Uitgeverij ABC Distributie
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 112
Verschenen op 21-03-2024
ISBN / EAN 9789083225821
Taal Nederlands
Gewicht 724 g
Hoogte 273 mm
Breedte 212 mm
Dikte 17 mm