Met de controleur aan tafel - Stefan Ruysschaert

Stefan Ruysschaert | 2022 | Zachte kaft | Nederlands
Uitverkocht – niet meer leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 29,00

Beschrijving

Hoe interessant en uitdagend de fiscaliteit ook is, soms is het ook leuk om eens iets anders te doen. Dat was de gedachte die leefde bij de auteur om zichzelf en anderen aan te zetten om eens de tijd te stoppen en lekkere gerechten te bereiden. Alles begint met de liefde voor het product, voeg er geduld en leergierigheid aan toe en je ontdekt al snel de passie van een ambachtsman in de chef-kok.

Tijd nemen voor gezelligheid is in de huidige maatschappij waar het iedereen aan tijd ontbreekt niet zo evident. In dit boek vind de lezer klassiekers uit de Belgische maar ook internationale keuken die bij een goed glas voor een gezellige sfeer zullen zorgen.

De auteur kon het toch niet laten om de btw-regels rond spijzen en dranken in herinnering te brengen aan de lezer. En samen met de regels rond de geregistreerde kassa zijn die niet zo evident.

En hij zorgt voor de nodige weetjes die op een feest aan tafel of aan de toog stof voor reflectie geven... Weet u waarom de gewone vork in het bestek vier tanden heeft? Kent u het fijnste stukje van de kip: sot l’y laisse? Weet u waarom bepaalde eieren bruin en andere wit zijn? Waarom de bananen krom zijn? Kent u de oorsprong van de “hot dog”? Waarom een kreeft “Thermidor” zo heet?

Waar mogelijk wordt ook aandacht besteed aan gezond en/of vegetarisch koken!

Geniet van dit boek in al zijn aspecten!

4e, herwerkte en uitgebreide uitgave

Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijk gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.

Lees meer

Beschrijving

Hoe interessant en uitdagend de fiscaliteit ook is, soms is het ook leuk om eens iets anders te doen. Dat was de gedachte die leefde bij de auteur om zichzelf en anderen aan te zetten om eens de tijd te stoppen en lekkere gerechten te bereiden. Alles begint met de liefde voor het product, voeg er geduld en leergierigheid aan toe en je ontdekt al snel de passie van een ambachtsman in de chef-kok.

Tijd nemen voor gezelligheid is in de huidige maatschappij waar het iedereen aan tijd ontbreekt niet zo evident. In dit boek vind de lezer klassiekers uit de Belgische maar ook internationale keuken die bij een goed glas voor een gezellige sfeer zullen zorgen.

De auteur kon het toch niet laten om de btw-regels rond spijzen en dranken in herinnering te brengen aan de lezer. En samen met de regels rond de geregistreerde kassa zijn die niet zo evident.

En hij zorgt voor de nodige weetjes die op een feest aan tafel of aan de toog stof voor reflectie geven... Weet u waarom de gewone vork in het bestek vier tanden heeft? Kent u het fijnste stukje van de kip: sot l’y laisse? Weet u waarom bepaalde eieren bruin en andere wit zijn? Waarom de bananen krom zijn? Kent u de oorsprong van de “hot dog”? Waarom een kreeft “Thermidor” zo heet?

Waar mogelijk wordt ook aandacht besteed aan gezond en/of vegetarisch koken!

Geniet van dit boek in al zijn aspecten!

4e, herwerkte en uitgebreide uitgave

Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijk gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.

Specificaties

Door (auteur) Stefan Ruysschaert
Uitgeverij Maklu, Uitgever
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 344
Verschenen op 12-12-2022
ISBN / EAN 9789046611722
Taal Nederlands
Gewicht 613 g
Hoogte 240 mm
Breedte 159 mm
Dikte 20 mm