Myllymäki Vis & schaaldieren - Tommy Myllymäki
Tommy Myllymäki |
Myllymäki |
2019 |
Harde kaft |
Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 14,99
Beschrijving
Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.
Specificaties
Door (auteur) | Tommy Myllymäki |
Vertaald door | Mattijs Warbroek |
Uitgeverij | Rebo Productions |
Genre | Eten en drinken algemeen |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 184 |
Verschenen op | 24-06-2019 |
ISBN / EAN | 9789036636568 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 747 g |
Hoogte | 248 mm |
Breedte | 198 mm |
Dikte | 22 mm |