Sous vide - Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler

Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler | 2017 | Zachte kaft | Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 39,99

Beschrijving

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

Specificaties

Door (auteur) Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler
Vertaald door Nannie Nieland-Weits
Uitgeverij Xander Uitgevers B.V.
Genre Eten en drinken algemeen
Uitgave Zachte kaft
Aantal pagina's 304
Verschenen op 15-11-2017
ISBN / EAN 9789045212364
Taal Nederlands
Gewicht 1820 g
Hoogte 276 mm
Breedte 276 mm
Dikte 23 mm