Sous vide - Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler
Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler |
2017 |
Zachte kaft |
Nederlands
Leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 39,99
Beschrijving
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Specificaties
Door (auteur) | Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel, Susie Heller, Michael Ruhlman, Amy Vogler |
Vertaald door | Nannie Nieland-Weits |
Uitgeverij | Xander Uitgevers B.V. |
Genre | Eten en drinken algemeen |
Uitgave | Zachte kaft |
Aantal pagina's | 304 |
Verschenen op | 15-11-2017 |
ISBN / EAN | 9789045212364 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 1820 g |
Hoogte | 276 mm |
Breedte | 276 mm |
Dikte | 23 mm |