Van kaviaar naar pindakaas - Stephan Nijst, Pieter J. Bogaers

Stephan Nijst, Pieter J. Bogaers | 2021 | Harde kaft | Nederlands
Uitverkocht – niet meer leverbaar
Niet op voorraad in de winkel
€ 25,00

Beschrijving

Van kaviaar naar pindakaas: Over failliet gaan met je restaurant en wat er dan gebeurt Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier koppels die meededen met RTL’s Mijn tent is top. Ze wonnen niet, hadden enorme pech met hun pand waardoor de financiering veel te hoog opliep en de Kredietcrisis bleef niet op de achtergrond. Na tweeënhalf jaar knokken gingen ze dan ook failliet met een restaurant dat volgens deskundigen nooit open gemogen had. Hun wederopstanding duurde tien jaar en nu, dertien jaar na deze droom die een nachtmerrie werd, nu is er het boek: Van kaviaar naar pindakaas. Daarin het hele meeslepende verhaal van deze chef met veel tips om niet in dezelfde valkuilen te belanden. Van kaviaar naar pindakaas bevat ook Stephans favoriete recepten en veel culinaire cursiefjes geschreven door culinair journalist Pieter J. Bogaers.
Lees meer

Beschrijving

Van kaviaar naar pindakaas: Over failliet gaan met je restaurant en wat er dan gebeurt Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier koppels die meededen met RTL’s Mijn tent is top. Ze wonnen niet, hadden enorme pech met hun pand waardoor de financiering veel te hoog opliep en de Kredietcrisis bleef niet op de achtergrond. Na tweeënhalf jaar knokken gingen ze dan ook failliet met een restaurant dat volgens deskundigen nooit open gemogen had. Hun wederopstanding duurde tien jaar en nu, dertien jaar na deze droom die een nachtmerrie werd, nu is er het boek: Van kaviaar naar pindakaas. Daarin het hele meeslepende verhaal van deze chef met veel tips om niet in dezelfde valkuilen te belanden. Van kaviaar naar pindakaas bevat ook Stephans favoriete recepten en veel culinaire cursiefjes geschreven door culinair journalist Pieter J. Bogaers.

Specificaties

Door (auteur) Stephan Nijst, Pieter J. Bogaers
Uitgeverij Multilibris, Uitgeverij
Genre Non-fictie informatief/professioneel algemeen
Uitgave Harde kaft
Aantal pagina's 180
Verschenen op 24-09-2021
ISBN / EAN 9789082412857
Taal Nederlands
Gewicht 579 g
Hoogte 228 mm
Breedte 176 mm
Dikte 20 mm