Waar komt ons eten vandaan? - Julia Dürr
Julia Dürr |
2022 |
Harde kaft |
Nederlands
In herdruk - verschijnt weer op 22-05-2024
Niet op voorraad in de winkel
€ 21,50
Beschrijving
- Een fris non-fictieboek dat het productieproces van zuivel, vlees, vis, groente, fruit en brood stap voor stap in beeld brengt. - Doet jonge kinderen voeling krijgen met de keten van het voedsel, en laat hen nadenken over de impact, kwaliteit en waarde ervan. - Een wereldwijd succesboek. Dit boek neemt je mee op de reis die ons voedsel dag na dag aflegt. Wat je ook eet, het is gefokt, ingezaaid, geoogst, gevoed, gemolken, gevangen, gelegd, gebakken, geslacht, gesorteerd en verpakt. Ga mee op stap in de boerderij en de melkfabriek, op de vissersboot en in de viskwekerij, in de groentetuin en in het groentebedrijf. In dit boek ontdek je het allemaal, dankzij grote tekeningen boordevol interessante details en begrijpelijke, korte teksten op maat van jonge lezers.
Specificaties
Door (auteur) | Julia Dürr |
Vertaald door | Pim Lammers |
Uitgeverij | Eenhoorn, Uitgeverij De |
Genre | Natuur, plant, dier (< 12 jaar) |
Uitgave | Harde kaft |
Aantal pagina's | 40 |
Verschenen op | 19-10-2022 |
ISBN / EAN | 9789462916791 |
Taal | Nederlands |
Gewicht | 632 g |
Hoogte | 368 mm |
Breedte | 269 mm |
Dikte | 10 mm |